Klik op de inlogpagina pagina op 'wachtwoord vergeten'. Vul vervolgens je e-mailadres in en klik op 'verander je wachtwoord'. Wij sturen je direct een e-mail met instructies om je wachtwoord te veranderen.

Heb je geen e-mail ontvangen? Dan kan het zijn dat deze in je spam folder is beland. Zit de e-mail ook niet in je spam folder? Stuur ons dan een e-mail [contact@helpling.nl], dan helpen wij je verder.