Aangezien de hulpen op ons platform allemaal particulieren zijn en niet in dienst zijn bij Helpling kunnen wij geen beschikbaarheid garanderen. Er zijn wel een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je verzoek sneller wordt aangenomen:

-Voeg meer data toe
-Voeg meer tijden toe
-Selecteer meer hulpen
-Vergroot je prijsbereik

Zodra je een boeking hebt geplaatst kun je in je account extra data, tijden en hulpen toevoegen. Log in op je account, ga naar 'overzicht' en klik op 'verzoek bewerken'. Hier kun je vervolgens extra dagen/tijden toevoegen en ook kun je extra hulpen selecteren. Door meer hulpen in verschillende prijscategorieën te selecteren, verbreed je automatisch je prijsbereik. Heb je moeite met het vinden van een hulp? Ons support team helpt je graag via 0858888338 of contact@helpling.nl.