Aangezien de hulpen op ons platform particulieren zijn en niet in dienst zijn bij Helpling kunnen wij geen beschikbaarheid garanderen. Er zijn wel een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je boekingsverzoek sneller wordt aangenomen:

• Voeg meer data toe
  • Voeg meer tijden toe
  • Vergroot je prijsbereik
  • Selecteer meer hulpen

Zodra je een boekingsverzoek hebt geplaatst kun je in je account extra data, tijden en hulpen toevoegen. Log in op je account, ga naar 'overzicht' en klik op 'verzoek bewerken'. Hier kun je vervolgens extra dagen/tijden toevoegen en ook kun je extra hulpen selecteren. Door meer hulpen in verschillende prijscategorieën te selecteren, verbreed je automatisch je prijsbereik.

Heb je moeite met het vinden van een hulp? Ons support team is beschikbaar op werkdagen van 08.30 tot en met 17.00 uur om je te helpen via 085 888 8338 en contact@helpling.nl.