Je kunt je afspraken gemakkelijk wijzigen in je account of in de app.

Klik in het menu op 'overzicht' en bekijk vervolgens je toekomstige afspraken. Klik op een specifieke datum en vervolgens op verzetten.

Zodra je het wijzigingsverzoek naar je hulp hebt verstuurd zal jouw hulp een notificatie ontvangen en kan hij of zij deze accepteren of weigeren.

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van het antwoord van je hulp.