Je kunt je gehele boeking gemakkelijk wijzigen in je account of in de app.

Klik in het menu op 'overzicht' en klik vervolgens op 'beheren'. Klik vervolgens op 'alle afspraken wijzigen'.

Zodra je het wijzigingsverzoek naar je hulp hebt verstuurd zal jouw hulp een notificatie ontvangen en kan hij of zij deze accepteren of weigeren.

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van het antwoord van je hulp.