Als je om welke reden dan ook niet verder wilt met je huidige hulp, kun je een vervanger aanvragen.

Je vraagt een vervanger aan door in te loggen in je account, in het menu te klikken op 'overzicht' en vervolgens op 'beheren'. Klik daarna op 'veranderen van hulp' en maak zelf een selectie van andere hulpen. De gehele boekingsreeks met je oude hulp wordt automatisch geannuleerd.

Heb je hulp nodig bij het vervangen van je hulp? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via e-mail (contact@helpling.nl) of telefoon (0858888338). Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.