Als een betaling is mislukt informeren wij je automatisch per e-mail. In deze e-mail vragen wij je betaalgegevens aan te passen zodat ons systeem nogmaals een poging tot afschrijving doet. Het aanpassen van je betaalgegevens zal direct een nieuwe poging tot betaling in gang  zetten. Blijf je bij dezelfde betaalmethode? Dan kun je je betaalgegevens alsnog updaten, zo wordt de betaling opnieuw ingezet.

Je kunt je betaalmethode gemakkelijk aanpassen in je account. Klik op 'accountinstellingen' en selecteer ‘aanpassen’ bij betaalmethode. Selecteer daar ‘verander betaalgegevens’ en zo kan jij je betaalmethode en/of je gegevens bijwerken.

Heb je hulp nodig met een betalingsfout? Wij helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via de mail (contact@helpling.nl) of telefonisch (085 888 8338). Onze Klantenservice is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.30 uur.

Belangrijk: De hulp is bij jou in dienst, als jij niet betaalt ontvangt jouw hulp ook geen vergoeding voor zijn of haar werkzaamheden.