Als een betaling is mislukt informeren wij je automatisch per e-mail. In deze email vragen wij je betaalgegevens aan te passen zodat ons systeem nogmaals een poging tot afschrijving doet. Het aanpassen van je betaalgegevens zal direct een nieuwe betaalpoging in gang zetten. Blijf je bij dezelfde betaalmethode? Dan kun je je betaalgegevens alsnog updaten, zo wordt de betaling opnieuw ingezet.

Je kunt je betaalmethode gemakkelijk aanpassen in je account. Klik op 'account instellingen' en pas je betalingsmethode aan.

Belangrijk: De hulp is bij jou in dienst, als jij niet betaalt ontvangt jouw hulp ook geen vergoeding voor zijn of haar werkzaamheden.