Je kunt je hulp direct feedback geven door hem of haar via de chat een bericht sturen. Je kunt ook een beoordeling achterlaten door in te loggen op je account.
Na een eerste afspraak krijg je via de app of je account direct de vraag om je hulp te beoordelen. Wil je je hulp later nogmaals beoordelen? Klik dan in de app/in je account op 'alle afspraken' en vervolgens op 'verstreken afspraken'. Hier kun je een beoordeling achterlaten. Deze beoordeling zal worden geplaatst op het publieke profiel van je hulp.